Beoordelingen Helle Hollis

  • Van Melzen 18/09/2017

    Opel Zafira gehuurd ...top auto schoon en netjes ....ophalen en brengen vliegveld TOP... autohuren zekers de volgende keer bij Helle Hollis

  • Heylbroeck 17/09/2017

    Zoals altijd weer een perfecte auto gehad Netjes gepoets Doe zo verder

  • Van den Brand 15/09/2017

    Ik ben blij dat ik nu een betrouwbaar verhuurbedrijf gevonden heb. Als ik op Malaga vlieg zal ik zeker bij Helle Hollis huren. Geen extra kosten voor een tweede bestuurder en een snelle inname. Super club!!

  • Waeijen 04/09/2017

    Zeer goed

  • Bindels 04/09/2017

    Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding . Daarbij een vlotte service , maakt het reizen zeer aangenaam.

  • Goetry 29/08/2017

    We hebben een heel correcte en uitstekende service gehad bij HelleHollis! We hadden heel wat negatieve ervaringen gelezen van verhuurbedrijven op en rond de luchthaven van Malaga maar bij HelleHollis werden we vriendelijke onthaalt en is alles perfect verlopen zoals wij vooraf hadden afgesproken! Indien de service op dit niveau blijft dan twijfelen wij zeker en vast niet om bij ons volgende vakantie aan de Costa del Sol opnieuw met HelleHollis te boeken! HelleHollis heeft er voor gezorgd dat wij een zorgeloze vakantie hebben gehad!

  • Elzinga 28/08/2017

    Helle Hollis, een fantastische plek om een auto te huren. Geweldige service zowel bij het huren van een auto, als bij het oplossen van problemen tijdens de huur. Wij hebben tijdens onze vakantie zelf kosten gemaakt aan de auto, de dop van het expansievat ontbrak van de koelvloeistof en dus zat er ook bijna geen koelvloeistof meer in, gelijk gebeld en de kosten werden vergoed zonder enig probleem.

  • Bakker 24/08/2017

    Uitmuntende service! In het verleden niet gebruikt omdat jullie niet op de Airport gevestigd zijn, maar dat was een foute beslissing. De courtesy bus functioneert heel goed. De prijs/prestatie verhouding ten opzichte van andere verhuurbedrijven is veel beter!

  • Janssen 23/08/2017

    Dit is echt zoals je hoopt dat het huren van een auto zal verlopen. De website is heel overzichtelijk. Zorg dat je al je gegevens hierop invult! Dan heeft Helle Hollis een perfect systeem om ter plekken alles supersnel en goed te laten verlopen. 20 minuten nadat wij onze koffers hadden reden wij al weg. Wij hebben ook ervaring met de carrental op het vliegveld zelf en zal dat nooit meer doen.

  • Tongeren 22/08/2017

    Heel veel jaren huur ik een auto bij uw maatschappij. Ook deze keer was alles snel en goed geregeld, bovendien was de prijs redelijk. Dus ik heb niet de behoefte om volgende keer voor een andere verhuurder te kiezen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de su navegación en nuestro sitio. Si continúas navegando, consideraremos que aceptas su uso.
Siempre podrás revocar tu consentimiento y obtener más información aquí.

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om onze website te verbeteren door middel van een analyse van uw gebruik van onze website. Als u verdergaat, dan gaan wij ervan uit dan u het gebruik van de cookies toestaat.
U kunt deze toestemming altijd intrekken en hier meer informatie verkrijgen.